Dotări

Liceul oferă toate conditiile de desfășurare a procesului educațional, dispunând de dotării moderne sau în curs de modernizare. Elevii liceului au la dispoziție 20 de sălii de clasă, laboratoare  de fizică, biologie și fizică, bibliotecă școlară și sala de sport.

Laboratorul de informatică, dispune de 24 de calculatoare conectate la internet, care asigură o bună desfășurare a cursurilor de informatică.

Laboratoarele de chimie, fizică și biologie sunt dotate cu aparatură modernă și materiale didactice de foarte bună calitate, oferind elevilor posibilitatea de a aplica practic cunoștințele acumulate.

Sala de sport este o sala modernă, construită în 2003 și are o suprafața de 725m2 acoperită cu pardosea sintetică. Dispune de terenuri de handbal, volei și tenis de câmp, vestiare moderne complet utilate și centrală termică proprie.

Biblioteca școlară funcționează în incinta liceului în două săli modernizate, oferă acces elevilor la peste 20.000 de volume de la cărți de specialitate, manuale, culegeri sau literatură școlară.

Cabinet Medical Școlar

Psiholog școlar

Sisteme de securitate

  • Liceul este supravegheat permanent de un sistem de 16 camere video cu inregistrare continua pentru 30 de zile
  • Securitatea liceului este asigurata de un sistem audio cu senzori de miscare

Alte dotări

  • televiziune prin cablu
  • internet de mare viteza pe retea de cablu si wireless